On September 29, 2010 by Henri Snel

01/10-02/10 Invitation: Makers Festival

image-4Makers Festival
Garage Notweg, Notweg 38, Amsterdam Nieuw-West
Vrijdag 1 oktober van 11.00 – 18.00 uur

Ontdek op het Makers Festival nieuwe ontwikkelingen op het gebied van maken. Laat je inspireren door de verrassende resultaten van samenwerkingen tussen ambachtelijke makers en ontwerpers, architecten en kunstenaars. Of maak zelf wat in het Makers Lab.

Met oa Les Canaux de la Mode, Beam Systems & BeamLab, FabLab, Urbaniahoeve/Debra Solomon, Unfold, Joachim Rotteveel, Cityplot, Pal West, Motion Cabinet & Walter, Elmo Vermijs/Dirk Overduin ism het Hout-en Meubileringscollege en vele anderen.

Makers Route
Vrijdag 1 oktober en zaterdag 2 oktober van 11.00 – 18.00 uur
Op de Makers Route nodigen ambachtsmensen je uit een kijkje te nemen in hun werkplaatsen. Een routekaart is te krijgen bij de Garage Notweg.

Toegangskaarten
Kaarten voor de eerste editie van het Makers Festival zijn slechts 2,50 euro. De Makers Route is gratis.
Kaarten zijn te koop bij de entree.

Makers+co is een programma dat het actuele en eigentijdse van ambachtelijk maken onder de aandacht brengt. En de waarde ervan voor de ontwikkeling van de creatieve sector én het maatschappelijk belang wil benadrukken. Wil je meer weten? Kijk op www.makersenco.nl of neem contact met ons op via info@makersenco.nl.

Met dank aan de Mondriaan Stichting, het Fonds voor Cultuurparticipatie, Hoofdbedrijfschap Ambachten, Platform Ambachtseconomie, Gemeente Amsterdam / Stadsdeel Nieuw-West en Platform Arbeidsmarkt en Onderwijs, Ymere, Goods Design en de inzet van vele anderen.

We hopen je te zien op 1 of 2 oktober!

Diana Krabbendam
Annedien van der Veen
Wina Smeenk
Noor van Doesburg
Mira de Graaf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *