On September 28, 2009 by Henri Snel

SOME FOTO’S FROM THE EXCURSION TO BEGIUM/FRANCE

img_1692img_7026img_7126img_1640img_1697img_1784img_1842img_1857img_1788
img_7107
luca

One Response to “SOME FOTO’S FROM THE EXCURSION TO BEGIUM/FRANCE”

  • Trimo Kromotaroeno

    Het spannend moment begon bij het tweede dag en de derde dag met fietsen.Waar we met fietsen tot in detail van de omgeving kan bereiken.En ook mee voelen met de heuvels door de straten en in de natuur.Zo te zien waren we intotaal drie levels hadden gefietst langs kanalen.Dat fietsen langs het kanaal heeft gevoel te maken dat water een belangrijke rol speeld voor de gemeenschap in de economie.Dat er ideeen werden bedacht hoe van een lagere level naar de hogere level kan transporteren.Want hoog naar laag is te doen .Maar omgekeerd is onmogelijk.Al vanaf de eerste dag was water al de onder de indruk voor het land.Dat water nuttig en onnuttig kan worden verklaard.Dat onnuttigheid is dat er wat land voor bewoning ontstaan door water te verdedigen door middel van dammen te bouwen,zodat land vaststandig jaren blijft.Men creert een ruimte voor de gemeenschap om te leven als sociale doelstelling.Alhoewel onregelmatige land toch kunnen overleven met andere middel van bestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *